Rekesmørbrød
Enkel
10 min
Gode reker, ferskt brød, sitron og Mills majones er alt du trenger for å lage et skikkelig godt rekesmørbrød. Vil du tilføre litt grønt kan du for eksempel bruke ruccola, agurk eller dill. 1 porsjon på 500 gram reker med skall gir ca. 3-4 rause rekesmørbrød.
Ingredienser
4 porsjon
16 skiver loff eller annet lyst brød
165 gram Mills Ekte Majones
2 kg reker med skall (pilles)
2 stk sitroner
Valgfritt
65 gram ruccolasalat (1 pose)
0.5 stk agurk (skives)
Litt nykvernet pepper
1 bunt dill
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Smør et tynt lag Mills Ekte Majones på en tykk skive godt brød og legg på litt salat om du ønsker det. Ruccolasalat gir en fin pepperaktig smak. Hjertesalat kan også brukes, om du heller vil ha det saftig og sprøtt.
2. Rens rekene og legg tett i tett på brødskiven. Skvis over litt fersk sitronsaft.
3. Avslutt med mer majones, fersk dill og agurkskiver.
Dette er jo allt for mye majones. Lite reker og lite grønt!
Hei Rojne! Det er litt smak og behag hvor mye majones en foretrekker. Det er ikke noe i veien for å redusere majonesen hvis du ønsker det. Håper det smaker! 🙂