Dette er en restemiddag du virkelig kan glede deg til! Ribbetaco er laget av saftig kjøtt som passer perfekt sammen med spennende meksikanske smaker og en krydret ananasdressing. 1 porsjon er 3 toppede små tortillalefser.

Ingredienser

4 porsjon

Lettsyltet rødløk

1 stk rødløk
0.5 stk sitron
0.5 ts sukker

Ananasdressing

2 ss hermetisk hakket ananas
1 ts chilisaus (sriracha)
1 ss finhakket koriander
0.5 ts spisskummen
0.25 ts salt
0.25 ts pepper

Ribberester

500 gram ribberester, uten svor og ben
1 stk sjalottløk
1 fedd hvitløk
1 ts syltet jalapeño
2 ss tacokrydder
1.5 ss brunt sukker
2 ss vann

Til servering

12 stk små tortillalefser, mais eller hvete
2 stk avokado
1 stk agurk
1 bunt fersk koriander
1 stk lime

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer