Risboller med peanøttsmør
Enkel
30 min
For mange er risboller synonymt med julen, og med denne oppskriften kan du gi juleklassikeren en ny vri. Med peanøttsmør i risbollene blir disse herlige munnfullene både ekstra fyldige og smakfulle. Oppskriften gir 24 risboller.
Ingredienser
1 porsjon
250 gram Delfia
200 gram kokesjokolade
2 stk egg
2 dl sukker
4 ss Mills Peanut Butter
100 gram puffet ris
Produkter i oppskriften
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi.
Les mer
Slik gjør du
1. Smelt Delfia og sjokolade sammen i en liten kjele på svak varme. Sett kjelen til side, og avkjøl sjokoladeblandingen.
2. Ha egg og sukker i en bakebolle og pisk til du har en tykk og fin eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen og Mills Peanut Butter.
3. Vend inn puffet ris.
4. Fordel blandingen i muffinsformer og fyll formene til toppen.
5. Avkjøl risbollene og oppbevar i kjøleskap til servering.
Stivner disse med smør istedenfor Delfiafett ?
Hei Tanja! Beklager sent svar 😅
Risbollene vil nok ikke herde/stivne på samme måte uten Delfia og vi synes selvsagt resultatet blir best med å følge oppskriften med de råvarene som er beskrevet.
Men vi vet at noen foretrekker uten og det finnes flere ulike oppskrifter du kan søke opp. Lykke til 😊
Kan disse risbollene fryses?
Beklager sent svar, Magnhild 😅
Du kan fryse risbollene hvis du vil, men de har også veldig god holdbarhet i kjøleskapet. Minst 2-3 uker.
God bakelyst 😊