Saftig biffsandwich med stekt sopp og sennepsmajones
Denne biffsandwichen er ikke bare saftig – sammen med sopp, bakte tomater og sennepsmajones blir den en skikkelig smaksbombe. Nyt den til lunsj i helgen eller spis den til middag, for denne sandwichen er et måltid i seg selv.
Ingredienser
Sennepsmajones
Biff
Sopp
Sandwichen
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Bakte tomater
Biff
1. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Flytende Melange.
2. Legg ytrefileten på stekepannen. Stek biffen til blodet pipler på oversiden, cirka 2 til 3 minutter. Snu biffen og stek på andre siden til blodet pipler igjen.
3. La biffen hvile i 5 minutter før du skjærer den i tynne skiver.
Sopp
1. I denne oppskriften har vi brukt traktkantarell, men her kan du bruke alle typer sopp som du får kjøpt i butikk. Eller trygg sopp som du plukker selv.
2. Tørk vekk fettet i stekepannen og sett tilbake på varmen. Ha soppen i stekepannen. La den stå i 2 minutter før du rister litt på pannen og har i Flytende Melange. Stek videre til soppen faller, cirka 2 minutter.
Sandwichen
1. Rist brødskivene i en brødrister eller på en tørr stekepanne på sterk varme.
2. Del rødløken i tynne skiver.
3. Smør brødskivene med sennepsmajonesen og legg på ruccula og rødløk.
4. Ha på biffskiver, de bakte tomatene og den stekte soppen. Dryss over litt nykvernet pepper før du lukker sandwichen.
Kommentarer