Saftig lakseburger med sitron- og urteaioli
Å lage hjemmelaget lakseburger er gjort på et blunk – 20 minutter er alt du trenger for å få middagen på bordet. Med hjemmelaget lakseburger får du alltid et høyt innhold av fisk og et saftig resultat på burgeren. Server lakseburgeren med en frisk og smakfull aioli med sitron og urter, og du har en smaksvinner klar på rekordtid.
Ingredienser
Sitron- og urteaioli
Lakseburger
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Sitron- og urteaioli
Lakseburger
1. Kutt laksefileten i grove biter. Bruk en stavmikser eller kjøkkenmaskin og mos sammen laks, salt, pepper, vårløk og sitronsaft. Form 4 lakseburgere av mosen.
2. Varm opp Flytende Melange i en stekepanne på middels varme.
3. Stek lakseburgeren i 2-3 minutter på hver side, avhengig av tykkelse. Lakseburgeren skal ha en mørkrosa kjerne.
4. Varm opp hamburgerbrød i ovnen eller en brødrister.
5. Fordel lakseburgerne på hamburgerbrødene og server sammen med sitron- og urteaioli, skiver av avokado og tomat samt noen spirer på toppen.
Kommentarer