Sjokoladebark med peanøttsmør og fire ulike toppings
Deilig sjokoladebark er enkelt å lage og kan toppes med alt fra marshmallows og kjeks, til pistasj og tranebær. Vi har toppet denne sjokoladebarken med peanøttsmør, i tillegg til fire ulike smakskombinasjoner. Dette er også en perfekt julegave til den som har alt, eller til en søtmons.
Ingredienser
Sjokoladebark
Toppings
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Sjokoladebark
1. Smelt sjokoladen sammen med Melange over vannbad.
2. Ha peanøttsmør og hvit sjokolade i en bolle og smelt dette sammen over vannbad.
3. Hell den smeltede sjokoladen over en langpanne dekket med bakepapir.
4. Fordel peanøttsmør-blandingen over sjokoladen og dra den jevnt utover med en gaffel, slik at sjokoladen får et marmorert mønster.
Toppings
1. Strø toppingen utover sjokoladen. I denne oppskriften har vi valgt å toppe én del med peanøtter, én del med saltstenger, én del med marshmallows og kjeks, og én del med pistasj og tranebær. Du kan selvfølgelig velge dine egne favoritter – her er det opp til fantasien!
2. Sett sjokoladen kaldt og la den stå til alt har stivnet.
3. Skjær sjokoladebarken i biter før servering.
Tips!
Skal du gi bort sjokoladebark i gave kan du pakke bitene inn i cellofan, eller ha de i en eske kledd med silkepapir. Bare pass på å oppbevare den kjølig før gaveoverrekkingen!
Kommentarer