Sjokoladefondant med peanøttsmør
Det er få desserter som får tennene til å løpe i vann som en rik sjokoladefondant med flytende kjerne. Vi har tilsatt Mills Peanut Butter i kjernen for å en enda fyldigere sjokoladefondant med et hint av salt. Hemmeligheten bak en perfekt sjokoladefondant er å bake kantene, men la kjernen forbli rå. Ta ut fondanten når toppen akkurat er ferdigbakt.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp stekeovnen til 200 grader.
2. Smelt kokesjokolade og Melange i en bolle over vannbad.
3. Visp sammen egg og sukker. Vend egg og sukker inn i sjokoladeblandingen og rør godt.
4. Sikt i hvetemelet og rør til du har en jevn røre.
5. Bruk små, ildfaste former eller et muffinsbrett, og smør disse godt inn med flytende Melange.
6. Fyll formene halvfulle med sjokoladerøre. Ha i 1 ss Mills Peanut Butter i hver form. Ha i mer røre til den dekker ¾ av formen.
7. Stek sjokoladefondantene i 10 minutter eller til toppen er akkurat bakt. La sjokoladefondanten hvile i 5 minutter før servering.
8. Vend sjokoladefondantene over på en tallerken og nyt den himmelske smaken.
Tips!
Om du er redd for at sjokoladefondanten skal sprekke eller falle sammen ved servering, kan du servere den i formen.
Kommentarer