Sjokoladepudding med peanøttsmør
Denne sjokoladepuddingen er perfekt for sjokoladeelskere. Den har en rik smak av sjokolade, er enkel å lage, og er perfekt til helgekosen eller når du har lyst på noe skikkelig godt. Den kan også serveres i lekre glass som en avslutning på et festmåltid.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp en kjele som er fylt med ca. 1/3 vann. Kok opp vannet og senk varmen til lav.
2. Finn en glass- eller aluminiumsbolle som kan ligge over kjelen. Pass på at vannet ikke koker under bollen.
3. Del opp sjokoladen og ha den i bollen. Rør jevnlig til den er helt smeltet.
4. Del dadlene i to og fjern steinene. Ha dadler, kokosmelk og vaniljeessens i en blender eller food processor, og kjør til du har en jevn blanding.
5. Tilsett Mills Peanut Butter og den smeltede sjokoladen, og kjør sammen igjen til det hele er godt blandet.
6. Fordel sjokoladeblandingen i former eller små glass, og dekk til med lokk eller plastfolie. Sett sjokoladepuddingene i kjøleskapet og la de stå i noen timer eller over natten.
7. Server gjerne puddingene toppet med pisket kremfløte, hakkede peanøtter og bær.
Kommentarer