Skinkegrateng
Enkel
45 min
I denne skinkegratengen får du en komplett og smakfull middag, med kremet fullkornsmakaroni, grønnsaker og nydelig sprø ost på toppen. Skinkegrateng er en hverdagsvinner hos både store og små!
Ingredienser
4 porsjon
250 gram fullkornsmakaroni
1 stk paprika
1 stk brokkoli (liten)
1 pose Mills Ekte Majones
1 ts løkpulver
0.5 ts hvitløkspulver
1 ts oregano
1 ts salt
0.5 ts pepper
200 gram strimlet skinke
250 gram revet ost
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Kok makaroni etter anvisning på pakken.
3. Kutt paprikaen i små biter og del brokkolien i små buketter.
4. Ha 1 pose (165 gram) majones, løkpulver, hvitløkspulver, oregano, salt og pepper i en bolle, og bland det godt sammen.
5. Vend inn kokt makaroni, paprika, brokkoli og strimlet skinke.
6. Ha blandingen over i en ildfast form. Dryss over revet ost og stek i ovnen i 30 minutter.
Kommentarer