Squashkaker med hvitløksaioli
Enkel
20 min
Disse smakfulle squashkakene er perfekt til lunsjbord eller som en kjøttfri middag. De passer også utmerket til koldbordet.
Ingredienser
4 porsjon
Squashkaker
2 stk squash
4 ss mel
2 stk egg
1 stk vårløk
2 ss parmesan, revet
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss Flytende Melange
Hvitløksaioli
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Squashkaker
1. Riv squashen med et rivjern eller i en foodprosessor. Legg den over i en sil og dryss over litt salt.
2. La den stå i 10 minutter, slik at vannet i squashen renner fra seg. Bruk så hendene og klem ut så mye vann av squashen som du klarer.
3. Ha squashen i en bolle og bland med mel, egg, vårløk, parmesan, salt og pepper.
4. Varm opp Flytende Melange i en stekepanne på middels varme.
5. Ta en skje med squashrøren og form små kaker i stekepannen. Skal du ha kakene til middag kan du forme større karbonader.
Kommentarer