Sprø squashstaver med pestomajo
Sprø squashstaver er et spennende tilbehør som passer ekstra godt til burgeren, fisk eller kylling. Denne varianten er smaksatt med parmesan og italienske urter. Servert med en smaksrik pestomajo kan de også nytes som et lite måltid i seg selv.
Ingredienser
Squashstaver
Pestomajo
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Squashstaver
1. Forvarm ovnen til 210 grader.
2. Bland sammen finrevet parmesan, panko, tørket timian, persille, paprikapulver, salt og pepper i en bolle.
3. Ha hvetemel i en annen bolle. Ha eggene i en tredje bolle og pisk dem lett sammen.
4. Skjær squash i staver på cirka 6 x 2 cm. Vend dem først i hvetemel og etterpå i egg. Vend så stavene i pankokrydderblandingen og legg dem på et stekebrett dekket med bakepapir.
5. Sett stekebrettet i stekeovnen i cirka 20 minutter til squashstavene er gylne. Snu stavene underveis for å få farge på begge sider.
6. Strø over finhakket bladpersille når du har tatt de ferdigstekte squashstavene ut av ovnen.
Pestomajo
1. Lag pestomajo ved å blande sammen Mills MAJO, grønn pesto og sitronsaft i en bolle.
2. Server squashstavene sammen med pestomajoen.
Tips!
Panko er japanske brødsmuler som du finner i avdelingen for asiatisk mat i dagligvarebutikken. Om du ikke får tak i panko kan du bruke strøkavring eller griljermel.
Kommentarer