Vegetarburger med peanøtter og hvitløksdressing
Enkel
30 min
Denne spennende vegetarburgeren er rik på smak med fyldig sødme fra peanøttsmør og litt sting fra chilisaus. Server den sammen med en frisk salat og en kremet hvitløksdressing.
Ingredienser
4 porsjon
Vegetarburger
400 gram kikerter
0.5 stk rødløk
10 gram ferske korianderblader
2 dl havregryn
2 ss Mills Peanut Butter
1 ss Sriracha-saus
2 dl brødrasp
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
2 ss Flytende Melange
Dressing
Produkter i oppskriften
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi.
Les mer
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Vegetarburger
1. Sil av vannet på kikertene.
2. Finhakk rødløk og koriander.
3. Ha kikerter, rødløk, koriander, havregryn, Mills Peanut Butter, sriracha-saus, brødrasp, og salt og pepper i en bolle. Mos det godt sammen med en stavmikser til du har en burgerdeig. Du kan også bruke en food processor.
4. Del deigen i 4 og form vegetarburgerne med hendene, til de er cirka 1-2 centimeter tykke.
5. Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange og stek vegetarburgerne til de har en fin stekeskorpe, cirka 4 minutter på hver side.
Kommentarer