Wok med risnudler, scampi og peanøttsaus
En rask og supergod wok som du garantert kommer til å elske. Med friske asiatiske smaker og salt peanøttsaus. Perfekt både som hverdagsmiddag og helgekos!
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Kok risnudler etter anvisning på pakken.
2. Del rødløk og squash i skiver, og del sukkerertene i to.
3. Hell olje i woken, og wok grønnsakene raskt før du legger dem til side.
4. Fres deretter rød curry paste i litt olje og hell over kokosmelken.
5. Tilsett peanøttsmør og rør inn. Hell over soyasaus og vend inn ferdigkokte risnudler.
6. Ha grønnsakene tilbake i woken sammen med ferdigkokte scampi de siste tretti sekundene.
7. Press over litt lime til slutt og server i en skål med hakket koriander og peanøtter drysset over.
Tips!
Rist peanøttene raskt i tørr panne for ekstra god smak.
Tips!
Du kan gjerne bruke grønnsaksrester som f.eks. brokkoli og gulrøtter i woken om du ønsker det.
Det står øverst-1 ss….tolket det til olje. Koreander og peanøtter står ikke på ingredienser.
Sorry, peanøtter og koreander stod visst nederst
Hei Monica! Takk for at du har et våkent øye! Oppskriften er nå rettet med 1 ss olje øverst, og peanøtter og koriander er flyttet inn i ingredienslisten. Lykke til med matlagingen! 🙂