Wraps med cashewpanert blomkål
Disse wrapsene smaker utrolig godt og er nydelig som både lunsj og middag. Med panering av cashewnøtter og ulike kydder blir blomkålen ekstra smakfull og sprø, mens Mills MAJO er den friske og syrlige prikken over i-en.
Ingredienser
Panert blomkål
Til servering
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Panert blomkål
1. Sett ovnen på 185 grader varmluft.
2. Skyll og rens blomkålen. Kutt den i små buketter (2-3 cm i diameter).
3. Visp sammen eggene i en egen skål.
4. Ha cashewnøtter, krydder og maisenna i en foodprosessor, og kjør til nøttene er hakket i små biter. Ha cashewblandingen i en grunn skål.
5. Dypp hver blomkålbukett i egg og så i cashewblandingen. Hjelp til med skje for å dekke alle sider.
6. Plasser de panerte blomkålbukettene på et stekebrett dekket med bakepapir.
7. Stek i 15-20 minutter midt i ovnen til gylne.
Tips!
Ikke kjør nøttene for lenge i foodprosessoren. Blandingen skal ikke bli pulverisert, men ha små biter av nøtter. Har du ikke foodprosessor kan du finhakke nøttene med kniv og blande alt sammen.
Til servering
1. Del granateple i to og rens ut kjernene.
2. Skjær rødkålen i tynne strimler.
3. Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken.
4. Fyll tortillalefsene med Mills MAJO, feldsalat, strimlet rødkål, granateplekjerner, smuldret fetaost og de panerte blomkålbukettene. Topp med mer Mills MAJO om ønskelig og nyt!
Kommentarer