Mills Laksepålegg
Laksepåleggene er laget med varmrøkt laks og kvarg, og har en luftig konsistens som gjør de enkle å smøre utover brødskiven.
Helsedirektoratet anbefaler at vi bør spise 300-450 gram ren fisk i uken. Ca. 200 gram av denne mengden bør være fet fisk. Fet fisk er blant annet laks, ørret, makrell eller sild.
Fiskepålegg er én av måtene man kan få i seg anbefalt mengde fisk på. Spiser du fire brødskiver med laksepålegg, har du spist ca. 50-60 gram laks.
Grunner til å spise mer fisk på brødskiva:
Fisk er en god kilde til protein. I snitt inneholder fisk mellom 20 og 35 prosent protein.
Fra fisk får du i deg jod, selen og omega-3. Det er næringsstoffer kroppen trenger.
Fet fisk, som laks, gir deg vitamin D. Vitamin D er et vitamin som både barn, voksne og eldre har utfordringer med å dekke dagsbehovet av.