Reker og skalldyr
Hva er vel bedre enn et rekesmørbrød på en varm sommerdag? Eller deilig krabbe fra Hitra når sommeren er på hell?
Alt du trenger til sommerens rekelag
Reker er fantastisk godt, og veldig enkelt. Alt man trenger for et deilig måltid, som roper sommer, er reker, loff, Mills majones og sitron. Her har vi samlet de beste tipsene som sørger for et vellykket rekelag.
Oppskrifter med reker og skalldyr
Tips fra Millsbåten
Sommeren 2016 seilte Erik og Simen på Millsbåten, og sanket og delte gode tips om reker og rekelag. Her får du tipsene!
Ta med reker på stranden i sommer!
Reker er perfekt strandmat – hvis man klarer å holde dem kalde mens sola steker. Her får du tipsene til Erik og Simen for kalde reker på varme dager.
Hvor mye reker trenger man egentlig?
Fordi reker har skall er det ikke alltid like lett å vite hvor mye man trenger. Man burde beregne rundt 500 gram reker med skall per person. Men hvor mye er egentlig det? Vi har undersøkt.
Slik piller du reker som en verdensmester
Live Ueland fra Jentan på Båly har vunnet VM i rekepilling seks ganger. Vi ba henne vise oss hvordan en ekte verdensmester gjør det
Tre spennende majones-varianter
Sett en ekstra spiss på skalldyrfatet med disse enkle og spennende smaks-majonesene.