Hjemmelaget aioli

Enkelt
20 min.
Hjemmelaget aioli lager du i en fei! Bland hvitløk, sitronsaft og Mills majones med en stavmixer og du har en nydelig og svært anvendelig dressing klar til servering. Aioli passer godt som dipp eller som tilbehør til brød, fisk og kjøtt.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland sammen Mills majones, hvitløk og sitronsaft. Rør  til alt er godt blandet sammen og du har en jevn dressing.

  2. Server gjerne som dipp til grønnsaker, på koldtbordet, eller som tilbehør til brød, kjøtt eller fisk.

  3. Tips! Om du ønsker kan du gjerne tilsette litt pepper eller dijonsennep, for å gi den et ekstra sting.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Comments

Lignende oppskrifter

Frisk potetsalat

Enkelt
15 min.

Eplesalat

Enkelt
20 min.

Hjemmelaget coleslaw med snertne reker

Enkelt
15 min.