Banh mi med leverpostei og syltede grønnsaker

Enkelt
15 min.
Visste du at leverpostei er en viktig ingrediens i den tradisjonelle vietnamesiske bagetten banh mi? Den trendy gatematen har lenge vært populær utenfor Vietnams landegrenser, og nå har også nordmenn fått øynene opp for den smakfulle bagetten. Banh mi med leverpostei lager du enkelt på ditt eget kjøkken. Sammen med koriander, chilimajones og syltede grønnsaker har du en perfekt kombinasjon av salt, søtt, surt og sterkt.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Begynn med å lage marinaden til råkosten. Bland soyasaus, vann, eddik og sukker, til sukkeret er oppløst. Hell dette over råkosten i en skål og la dette stå mens du lager resten.

  2. Lag chilimajones ved å ha Mills majones og chilisaus i en skål og rør sammen. Synes du det blir for sterkt, kan du ha i mer majones.

  3. Smør chilimajones på toppen og bunnen av bagettene.

  4. Skjær tykke skiver av Mills ovnsbakt leverpostei og legg dem på bunnen av bagettene.

  5. Skjær agurken i lange skiver på skrå og legg dem oppå leverposteien. Topp det hele med marinert råkostsalat.

  6. Avslutt med en neve fersk koriander, før du lukker bagettene og deler dem i to.

Antall porsjoner:

Kommentarer