
Himmelske cloud eggs
Slik gjør du
Varm opp ovnen til 160 grader.
Skill eggehvitene fra eggeplommene. Ha eggehvitene i en bolle og legg eggeplommene forsiktig på en tallerken så de ikke sprekker.
Stivpisk eggehvitene til de er luftige og til bollen kan snus uten at eggehvitene faller ut.
Bruk en spiseskje og legg eggehvitene i en skyaktig form på et bakepapir. Bruk skjeen for å trykke et hull i midten. Her skal du legge eggeplommen når «skyen» er nesten ferdigstekt.
Bak eggehvitene på midterste rille i ovnen i 15 minutter. Legg deretter eggeplommen i midten av eggehviten og bak videre i 5 minutter.
Server nystekte cloud eggs på brødskive med Mills kaviar og finhakket gressløk.
Tips! Du kan fylle eggehvitene med andre frokostfavoritter, for eksempel ost, bacon eller løk. Vend disse forsiktig inn i eggehviten etter at den er stivpisket for å unngå å miste luften i eggehvitene.
Antall porsjoner:
- 2 stk egg
- 2 stk brødskiver
- 2 ss Mills Original kaviar
- Gressløk
Produkter i oppskriften

Добрый день, Вы взяли верх в Ryss ЛOTO, Oбналичьте свои средства: http://na.to/dymn