Eggesalat med kaviar
Enkel
15 min
I denne påleggsalaten har vi slått sammen to klassikere som ofte finner veien til samme brødskive, nemlig egg og kaviar. Dette er en frisk eggesalat, som blir ekstra god med den salte og røykte smaken fra kaviaren.
Ingredienser
4 porsjon
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Mills Original kaviar
Mills kaviar er et tradisjonsrikt pålegg som generasjoner av nordmenn har hatt på brødskivene gje… Les mer
Slik gjør du
1. Kok eggene i rundt 8-10 minutter, til de er hardkokte. Se enkel guide til hvordan du koker egg her.
2. Grovhakk eggene, finhakk gressløken og ha det i en bolle.
3. Bland sammen Mills Majones, creme fraiche og Mills Kaviar i en bolle. Tilsett egg og gressløk, og rør forsiktig rundt.
4. Server eggesalat med kaviar på en skive av ditt favorittbrød.
Enkel og Skikkelig god med kaviar
Hei Tove! Så hyggelig å høre at denne påleggsalaten falt i smak! Vi synes også at den er frisk og god med den salte og røykte smaken fra kaviaren. Takk for tilbakemeldingen, og kos deg med matlagingen i sommer! 😊