Enkel tunfisksalat med majones og kapers

Enkelt
15 min.
Har du tunfisk på boks i skapet har du et godt utgangspunkt for å lage et ekstra godt pålegg til helgefrokosten eller lunsjen. Tunfisksalat med majones, løk og kapers kan spises som den er, men smaker ekstra godt på en skive ferskt brød.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Hell vannet av tunfisken og ha den i en bolle.

  2. Finhakk rødløk, kapers og dill og rør det inn i tunfisken sammen med Mills majones og sennep.

  3. Smak til med salt, pepper og sitronsaft og spis den nylagde tunfisksalaten på brød eller knekkebrød.

  4. Tips: Denne tunfisksalaten er også fin å blande med nykokt pasta eller i en frisk salat.

Antall porsjoner:

  • 2 bokser tunfisk i vann
  • 3 ss kapers
  • 1 neve fersk dill
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 pose Mills Ekte Majones
  • 1 ts sennep
  • 0.5 stk sitron
  • Litt salt og pepper etter smak

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

  • User
    Johanne Kompen

    Kokte egg er smellgodt i salaten

    • Mills
      Signe Marie,

      Hei Johanne, og takk for supert tips! Helt enig 🙂

Lignende oppskrifter

Egg- og purresalat

Enkelt
20 min.

Rundstykke med peanøttsmør, banan og jordbær

Enkelt
5 min.

Peanøttknekkebrød

Enkelt
90 min.