
Fylt brød med egg, skinke og ost
Dette smakfulle brødet er bedre kjent i England som ”breakfast in bread” og kan fort bli en ny frokostfavoritt. Brødet er fylt med en fyldig egge- og skinkesalat og gratinert med ost. Del opp brødet og du har frokostskivene klare.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
Varm opp ovnen til 220 grader.
Kok eggene til de er hardkokte, rundt 8-10 minutter.
Skjær paprikaen i små terninger og strimle vårløken. Kutt de kokte eggene i små terninger.
Bland sammen egg, paprika, vårløk, skinke og revet ost i en bolle. Dryss over salt og pepper. Tilsett 1 pose (165 gram) Mills majones og bland det hele godt sammen.
Skjær ut brødet på langs, ca. 4 cm dypt, og fyll hullet med egg- og skinkeblandingen.
Stek brødet på midterste rille i 20 minutter.
Tips! Fylt brød kan også lages i porsjoner. Bruk 4 store rundstykker i stedet for brød og fordel fyllet i rundstykkene. Reduser da steketiden til 12 minutter.
Antall porsjoner:
- 4 stk egg
- 1 stk rød paprika
- 2 stk vårløk
- 200 gram strimlet skinke
- 100 gram revet ost
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 1 pose Mills Ekte Majones
- 1 stk brød
Produkter i oppskriften

Kommentarer