Coleslaw

Enkelt
20 min.
Hjemmelaget coleslaw er det perfekte tilbehøret til hamburger, pulled pork og det meste av grillmat. Salaten består av kål og gulrot blandet sammen med en god majonesbasert dressing. Litt revet eple gir smaken en frisk og fin balanse.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Fjern de ytterste bladene på kålen og bruk kniv eller mandolin til å strimle fint.

  2. Skrell gulrot og eple og riv på grovt rivjern. Bland sammen med kålen i en stor bolle.

  3. Hell over sitronsaften og dryss på salt og sukker. Bruk hendene til å massere alt sammen i 1 minutt. La blandingen stå i 5 minutter.

Dressing:

  1. Rør sammen Mills Ekte Majones, lettrømme, sukker, sitronsaft og sitronskall.

  2. Hell dressingen over grønnsaksblandingen og vend om til alt er godt blandet. Smak til med nykvernet pepper og mer sitronsaft, sukker eller salt om nødvendig, og nyt ferdig hjemmelaget coleslaw.

Antall porsjoner:

  • 0.5 stk hodekål, nykål eller sommerkål, finsnittet
  • 1 stk stor gulrot, revet
  • 1 stk grønt eple, revet
  • 1 ss sitronsaft
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • Dressing:
  • 0.5 dl Mills Ekte Majones
  • 0.5 dl lettrømme
  • 1 ss sukker
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 ts revet sitronskall
  • 0.25 ts pepper

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Frisk potetsalat

Enkelt
15 min.

Eplesalat

Enkelt
20 min.

Hjemmelaget aioli

Enkelt
20 min.