Innbakt egg i rundstykke med kaviar

Enkelt
240 min.
Halvgrove rundstykker med innbakt egg er overraskende enkelt å lage, og ikke minst morsomt å servere når du har gjester til frokost eller lunsj.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smuldre gjæren i melet og tilsett vann og melk. Elt deigen med kjøkkenmaskin med eltekrok i cirka 10 minutter. La deigen heve på kjøkkenbenken i to timer.

  2. I mellomtiden koker du egg i åtte minutter til de er hardkokte. Avkjøl og skrell eggene.

  3. Del deigen i 10 emner. Trykk hvert emne flatt, legg et hardkokt egg i midten og brett deigen rundt. Legg rundstykket med skjøten ned og la det etterheve på en bakeplate i 30 minutter.

  4. Sett bakeplaten med rundstykkene i ovnen på 230 °C og stek i cirka 15 minutter. Avkjøl på rist.

  5. Del rundstykkene i to og server med Mills kaviar.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills kaviar tube. Foto.

Mills Original kaviar

Kommentarer

  • Bruker
    Magne

    Først bør dere ta ein fettsyretest som viser balansen mellom omega 6 og omega 3. skal dere dere innenfor bør dere få i dere minimum 3,5 kg fisk i uken eller ta eit tilskudd som inneheld nok omega 3. Dere er på villspor med denne quizen

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Her er ingen quiz, bare oppskrift på digge rundstykker til helgefrokosten 😊 Kan det være at denne kommentaren har havnet på feil sted, Magne?

Lignende oppskrifter