Julepostei på rugbrød med rødløkrelish

Enkelt
40 min.
Julepostei og sprøstekt bacon toppet med lettsyltet rødløk smaker himmelsk. Løken sylter seg nærmest av seg selv, og vips har du et fristende og mettende smørbrød til julelunsjen.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Skjær av skallet på agurken med en ostehøvel.

Finsnitt rødløk og agurk i tynne skiver, gjerne på en mandolin. Ha i en bolle med hel pepper, laurbærblad og revet appelsinskall.

Pisk sammen eddik, sukker og salt til oppløst og vend med løken. La trekke i 30 minutter.

Sprøstek bacon i skiver i en varm panne.

Finstrimle salat og fordel utover rugbrødskivene.

Skjær julepostei i skiver og legg på.

Topp med rødløkrelish og hakkede hasselnøtter.

Antall porsjoner:

  • 150 g bacon
  • 1 pk Julepostei Bacon
  • 1 stk hjertesalat
  • 4 skriver rudbrød
  • 4 ss hakkede hasselnøtter
  • 2 stk rødløk
  • 0,5 stk agurk
  • 1 ts hel pepper
  • 2 stk laurbærblad
  • 1 ts revet appelsinskall
  • 2 dl eplesidereddik
  • 2 ts sukker
  • 1 ts salt

Produkter i oppskriften

Julepostei ovnsbakt.

Julepostei Bacon

Comments