Landbrød med leverpostei og stekte epler

Enkelt
15 min.
Syrlige epler blir ekstra søte når de stekes i panna med honning, og de er den perfekte følgesvenn til en smakfull leverpostei. Prøv kombinasjonen på en skive landbrød og du vil garantert bli hektet.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Del epler i båter og fjern kjernen.

Stek eplebåtene raskt i en varm panne med Flytende Melange med smør- og rapsolje til de er så vidt myke.

Vend inn honning, salt og hakket timian, og stek videre i 1 minutt.

Del Mills Ovnsbakt leverpostei i skiver og legg på brødskivene. Topp med de stekte eplene og mer hakket timian.

 

Antall porsjoner:

Comments

Lignende oppskrifter

Egg- og purresalat

Enkelt
20 min.

Rundstykke med peanøttsmør, banan og jordbær

Enkelt
5 min.

Peanøttknekkebrød

Enkelt
90 min.