Lefserull med varmrøkt laks og dijonnaise

Enkelt
40 min.
Prøv en ny vri på den klassiske lefserullen! Den krydrede og syrlige smaken av dijonnaise er som skapt for varmrøkt laks, og smaken blir komplett når kombinasjonen serveres i en lefse. Disse allsidige lefserullene blir garantert en hit på koldtbordet, men kan også serveres til helgefrokosten eller i matboksen.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Rør sammen Mills majones og dijonsennep. Smør dijonnaisen utover lefsene.

Fordel varmrøkt laks i biter utover og dryss over hakket dill.

Rull lefsene sammen og pakk de stramt i plast. Legg i kjøleskapet fram til servering, minimum 30 minutter.

Del lefserullene i tykke skiver og server med litt ekstra dill.

 

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Comments

Lignende oppskrifter

Egg- og purresalat

Enkelt
20 min.

Rundstykke med peanøttsmør, banan og jordbær

Enkelt
5 min.

Peanøttknekkebrød

Enkelt
90 min.