Peanøttsmørkjeks

Enkelt
20 min.
Disse peanøttsmørkjeksene er perfekte når du er fysen på noe godt som er raskt og enkelt å lage. Alt du trenger er tre ingredienser og du har små, søte kjeks med deilig smak av peanøtt.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

 1. Varm opp ovnen til 175 grader.

 2. Rør sammen peanøttsmør, sukker og egg til du har en jevn deig.

 3. Lag små kuler av deigen og legg de på en bakeplate kledd med bakepapir. Trykk kulene ned med en gaffel, slik at du får en sirkelformet kjeks med mønster. Du kan også variere mønsteret om du ønsker det ved å presse ned med gaffelen i kryss.

 4. Stek kjeksene på midterste rille i 6-10 minutter til de er gylne. Kjeksene blir raskt ferdige – pass på slik at de ikke blir mørke og brent i kantene!

 5. La peanøttsmørkjeksene avkjøles i et par minutter på bakeplaten slik at de setter seg, før du flytter de over på en rist og lar de avkjøle helt.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills Peanut Butter

Mills Peanut Butter

Kommentarer

 • Bruker
  Hege

  Denne må vi prøve! 🍪 Men ettersom peanøttsmør ikke er så veldig flytende, er det mulighet for at mengden med peanøttsmør også oppgis i gram?

  • Mills
   Anne Cathrine,

   Hei Hege!
   Så hyggelig å høre at du vil lage peanøttsmørkjeksene 🤩 Til 2,5 dl peanøttsmør kan du veie opp ca. 270 g. Og hvis du vil veie sukkeret også så blir det 180 gram.
   Lykke til med bakingen 😊

 • Bruker
  Helle er kul♥️

  Lett og godt jeg liker det jeg putta og så oppi noen sjokolade biter♥️

  • Mills
   Anne Cathrine,

   Så gøy at du likte oppskriften 🤩Det høres også veldig godfristende ut med sjokolade. Takk for tipset 👍

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter