Gode pommes frites er sprø utenpå og myke inni. Dette oppnår du ved å koke potetene møre først, for så å sile av vannet og la all fuktighet dampe ut av poteten før du friterer dem. Når potetene er fritert er det viktig å la oljen renne godt av potetene for at de ikke skal bli myke. Server dem med en varm og kremet cheddardipp for å ta smaksopplevelsen til nye høyder.

Ingredienser

6 porsjon

Pommes frites

8 stk poteter, store og kokefaste (asterix, amandine eller beate)
1 liter rapsolje
1 ts salt

Varm cheddardipp

2.5 dl cheddar, revet
1 dl rømme
2 ss jalapeno, hakket

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • Olala

    Deilig

    • Cecilie

      Hyggelig at oppskriften frister, Olala! Lykke til hvis du lager disse! 🙂