Purremajones

Enkelt
10 min.
Majones tilsatt purre smaker kjempegodt til wraps, pommesfrites eller på brødskiva. Det tar kort tid å røre sammen, og majonesen holder seg godt i kjøleskapet i en lukket beholder. Denne oppskriften gir ca 2 dl purremajones.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Finhakk purren og ha over i en kasserolle sammen med 1/4 dl vann.

  2. Kok under lokk til vannet er borte. Dette tar veldig kort tid, så ikke forlat kjelen!

  3. Ha purren over i en stavmikser, og tilsett en 1/4 dl iskaldt vann.

  4. Ha i en pose (165g) ekte majones og kjør sammen i stavmikseren til det er glatt og grønt.

  5. Smak til med salt, pepper.

    Tips!
    Om du vil ha litt mer fart og moro kan du ha i litt sitronsaft og et knust hvitløksfedd.

Antall porsjoner:

  • 4 cm purre (den grønneste delen)
  • 165 g Mills Ekte Majones
  • 0.4 dl vann
  • salt
  • pepper
  • litt sitronsaft (kan sløyfes)
  • 1 stk fedd hvitløk (kan sløyfes)

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Frisk potetsalat

Enkelt
15 min.

Eplesalat

Enkelt
20 min.

Hjemmelaget aioli

Enkelt
20 min.