Reker med avokado, mango og limemajones

Enkelt
20 min.
Prøv en ny vri på det klassiske rekesmørbrødet med en herlig salsa av avokado og mango. Prikken over i-en er en nydelig limemajones som smaker nydelig til reker. Den kan du enkelt kan lage selv.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Skrell og del avokado og mango i små terninger. Finhakk chili og koriander. Blant alt med honning og saften fra en lime.

Lag limemajones ved å vaske limen godt før du finriver skallet og presser ut saften. Rør skall og saft sammen med Mills majones.

Pill rekene og server dem på ferske loffskiver toppet med avokado- og mangosalsa og limemajones.

Antall porsjoner:

  • 200 g ferske reker, pillede
  • 4 skiver loff
  • 2 stk avokado
  • 1 stk mango
  • 1 stk rød chili
  • 1 ss honning
  • 1 potte fersk koriander
  • 1 pk Mills Ekte Majones
  • 1 stk lime

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

  • User
    Bjørg Sørum Lindqvist

    Dette er digg, men i oppskriften står det 1 lime. Og den skal fordeles mellom salsaen og lime-majonesen?? Skulle det vært 2 lime? Har brukt 1 fordelt på salsaen og majonesen. Helt OK!

    • Mills
      Signe Marie,

      Hei Bjørg, 1 lime er riktig, men det varierer jo litt hvor saftige de er. Om ikke den var helt moden, kan det jo kanskje ha kommet litt lite ut? En sitron/lime-presse er også bra for å få all saften ut av frukten. Når det er sagt, så kan du jo også hende at du bare syns det er ekstra digg med lime og at du kanskje vil like oppskriften med litt mer? Her er det bare å prøve seg frem til den perfekte smaken er optimal 😀 Riktig fin og frisk sommer til deg!