Risboller med peanøttsmør

Enkelt
30 min.
For mange er risboller synonymt med julen, og med denne oppskriften kan du gi juleklassikeren en ny vri. Med peanøttsmør i risbollene blir disse herlige munnfullene både ekstra fyldige og smakfulle. Oppskriften gir 24 risboller.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smelt Delfia og sjokolade sammen i en liten kjele på svak varme. Sett kjelen til side, og avkjøl sjokoladeblandingen.

  2. Ha egg og sukker i en bakebolle og pisk til du har en tykk og fin eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen og Mills Peanut Butter.

  3. Vend inn puffet ris.

  4. Fordel blandingen i muffinsformer og fyll formene til toppen.

  5. Avkjøl risbollene og oppbevar i kjøleskap til servering.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Delfia

Mills Peanut Butter

Mills Peanut Butter

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Pepperkaker med peanøttsmør

Enkelt
60 min.

Energikuler med peanøttsmør

Enkelt
15 min.

Peanøttkaramellsaus

Enkelt
10 min.