Lapper med smak av gulrotkake

Enkelt
30 min.
Lapper med smak av gulrotkake – kan det bli bedre? Med modne bananer, gulrøtter og kanel, byr disse lappene på en smak som vil glede hele familien – samtidig som de metter godt! Perfekt til en sen søndagsfrokost hjemme, og som rester i matpakka dagen etter. Oppskriften gir cirka 12 lapper.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Pisk eggene luftige i en bolle.

  2. Bland forsiktig inn kulturmelk, smeltet Soft Flora, moste bananer og revet gulrot.

  3. Bland alt det tørre og vend det inn i røren.

  4. La røren svelle i 15 minutter.

  5. Varm opp en stekepanne med Soft Flora Steke og Bake på middels høy varme, og ha litt av røren i pannen til du har 2-4 små lapper, avhengig av størrelsen på stekepannen.

  6. Stek lappene gylne, cirka 1 minutt på hver side. Legg de stekte lappene på en rist.

  7. Server lappene med kesam eller vaniljeyoghurt, hakkede valnøtter og et lite dryss lønnesirup.

Antall porsjoner:

  • 2 stk egg
  • 2 dl skummet kulturmelk
  • 2 ss Soft Flora Original
  • 2 stk modne bananer, most
  • 2 stk store gulrøtter, revet
  • 4 dl fullkornsmel
  • 1 ts bakepulver, toppet
  • 1 ts kanel
  • 1 ts kardemomme

Produkter i oppskriften

Soft Flora original

Soft Flora Original

Kommentarer

  • Bruker
    Jane Nybakken Molstad

    Fullkornsmel? Av hva slags korn?

    • Mills
      Signe Marie,

      Hei Jane, bruk gjerne fullkorn av hvete her 🙂

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter