
Lapper med smak av gulrotkake
Lapper med smak av gulrotkake – kan det bli bedre? Med modne bananer, gulrøtter og kanel, byr disse lappene på en smak som vil glede hele familien – samtidig som de metter godt! Perfekt til en sen søndagsfrokost hjemme, og som rester i matpakka dagen etter. Oppskriften gir cirka 12 lapper.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Pisk eggene luftige i en bolle.
-
Bland forsiktig inn kulturmelk, smeltet Soft Flora, moste bananer og revet gulrot.
-
Bland alt det tørre og vend det inn i røren.
-
La røren svelle i 15 minutter.
-
Varm opp en stekepanne med Soft Flora Steke og Bake på middels høy varme, og ha litt av røren i pannen til du har 2-4 små lapper, avhengig av størrelsen på stekepannen.
-
Stek lappene gylne, cirka 1 minutt på hver side. Legg de stekte lappene på en rist.
-
Server lappene med kesam eller vaniljeyoghurt, hakkede valnøtter og et lite dryss lønnesirup.
Antall porsjoner:
- 2 stk egg
- 2 dl skummet kulturmelk
- 2 ss Soft Flora Original
- 2 stk modne bananer, most
- 2 stk store gulrøtter, revet
- 4 dl fullkornsmel
- 1 ts bakepulver, toppet
- 1 ts kanel
- 1 ts kardemomme
Produkter i oppskriften

Fullkornsmel? Av hva slags korn?
Hei Jane, bruk gjerne fullkorn av hvete her 🙂