Hjemmelagde krutonger
Knasende sprø krutonger med hvitløk og urter smaker herlig i sommersalaten. Dessuten er det en super måte å bli kvitt tørt brød på.
Du trenger:
- 6 brødskiver, grovt eller fint
- 150 gram Soft Flora
- 2 fedd hvitløk
- Friske urter, finhakket
- Salt
- Pepper
Fremgangsmåte:
- Smelt Soft Flora på medium varme og tilsett presset hvitløk og finhakkede urter, samt salt og pepper. Rør om til hvitløken begynner å bli gyllen, men pass på så den ikke blir brent.
- Spre brødbitene utover et bakebrett, og bruk en spiseskje til å drysse smeltet Soft Flora med hvitløk og urter over. Vend brødbitene så de er jevnt dekket av blandingen.
- Bakes midt i ovnen på 175 grader i cirka 15 minutter, til de er gylne og sprø. Krutongene smaker best nystekte, men kan oppbevares et par dager i en lufttett boks.