Søte, saftige og sunne – deilige eplemuffins med havre og kanel passer like godt til frokostkaffen som i matboksen til minstemann!

Kommentarer

  • pH

    Gode og enkle å lage, ble 40 min steketid her, 12 stk og i silikonform

    • Cecilie,

      Flott at oppskriften falt i smak, Ph! Takk for tilbakemeldingen, og god bakelyst til deg 😊

  • Solveig

    Jeg doblet porsjonen og brukte glassepler fra hagen. Muffinsene smakte godt men ble veldig bløte, deigete inni. Stekte dem i 30 min. Hva gjorde jeg feil?

    • Cecilie,

      Hei Solveig! Det var leit å høre at baksten ikke ble vellykket. Kanskje hadde dine epler for mye fuktighet/væske? Ikke godt å si hva som er årsaken, men steketiden i oppskriftene våre er bare veiledende, og må justeres etter hver enkelt ovn fordi de er så forskjellige. Lykke til hvis du prøver igjen! 😊

  • Fanny

    Mine muffins ble TOTALT SVIDD av 30 min på 200 grader – sikker på at de skal stå så lenge?

    • Cecilie

      Hei Fanny! Det var leit å høre at baksten ikke ble vellykket. Steketiden i våre oppskrifter er bare et utgangspunkt, fordi alle ovner er så forskjellige. Det er derfor viktig å følge med underveis, særlig etter halvgått tid, og eventuelt justere etter sin egen ovn. Vi håper du vil prøve igjen! 🙂

  • Karina

    Hei. Hvor mange muffins er en porsjon ca?

    • Cecilie

      Hei Karina! 10-12 muffins i middels store muffinsformer. Husk at formene bare skal fylles opp 2/3. Lykke til! 🙂

  • Frida

    På punkt 1. Står det avslutningsvus at man skal vende inn det våte. Men det er ikke flere ingredienser igjen her nå. Hva er det da meningen at man skal vende inn? Er det blitt glemt en ingrediens på lista?

    • cecilie

      Hei Frida! Det står: «Bland havremel, bakepulver og kanel og vend det inn i det våte.» Det betyr at du skal blande de tørre ingrediensene med den våte blandingen, som er eggene og most banan. Lykke til! 🙂

  • I.X.N

    Er det dumt å ikke ha i smør? Glemte det en dag her, og syntes nesten de smakte bedre? Og sunnere! NAM

    • sorsig

      Hei, så bra de falt i smak, til tross for en glemt ingrediens. Her må det ha vært en god kokk i sving 👏🏼 Når det er sagt, er margarinen med på å gjøre baksten saftigere. Heldigvis er det ikke så usunt heller når nær halvparten av innholdet er rapsolje, som inneholder rikelig med omega 3 og omega 6 🤗