Hjemmelaget sjokoladepålegg med nøtter og dadler
Sjokoladepålegg på brødskiva er en favoritt blant mange. Å lage det selv er både raskt og enkelt, og resultatet smaker rett og slett himmelsk! Denne varianten med dadler og nøtter, kan du i tillegg nyte med god samvittighet.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Knus hasselnøttene til mel med stavmikser.
2. Mos de steinfrie dadlene på samme måte. Bruk gjerne dadler av den store, myke typen, det gir best resultat. Har du ikke tilgang på slike kan du gi vanlige dadler et raskt oppkok før du moser dem med stavmikser.
3. Bland så de to massene godt sammen med en sleiv i en bolle.
4. Tilsett Soft Flora, kakao, vaniljesukker og melk og kjør alt sammen til en jevn blanding med stavmikser. Tilsett mer melk om massen blir for tørr. Om du ikke tåler melk, kan du bytte ut vanlig Soft Flora med Soft Flora Spesial og melk med havremelk. Resultatet blir det samme.
5. Hjemmelaget sjokoladepålegg holder seg flere dager i et rent glass med lokk i kjøleskapet – om du ikke spiser opp alt på en gang, da.
Kommentarer