Muffins bakt i appelsinskall
Sunne muffins bakt i appelsinskall på bål er perfekt turmat. De både smaker godt og er morsomme å lage. Muffinsene får et nydelig hint av appelsin fra appelsinskallet og spises med skje. Garantert et morsomt høydepunkt på turen!
Ingredienser
Aluminiumsfolie
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Pisk egget luftig i en bolle.
2. Mos bananen med gaffel og bland den forsiktig med egget.
3. Rør så inn smeltet Soft Flora.
4. Bland havremel, havregryn, bakepulver og vaniljesukker og vend det inn i det våte.
5. Hell blandingen på en tom beholder med tett lokk.
6. Når du er fremme ved rasteplassen skjærer du toppen av appelsinene og graver ut innholdet med en skje. Pass på at du ikke lager hull i bunnen. Det gjør ingenting at det er igjen litt fruktkjøtt i bunnen, det setter bare ekstra god smak på muffinsen.
7. Hell appelsinen cirka 2/3 full, legg på toppen igjen, og pakk hele appelsinen godt inn i aluminiumsfolie. Legg så appelsinene i glørne på bålet og la dem ligge i cirka 20-25 minutter til muffinsene er gjennomstekte.
8. Pakk appelsinen ut av aluminiumsfolien og spis muffinsen med skje.
Tips!
Det smaker også godt med biter av nøtter eller mørk sjokolade i muffinsrøra. Du kan også bruke muffinsrøre fra pose, eller din egen muffinsoppskrift.
Kommentarer