Ovnsbakt havregrøt med blåbær og kokos
Ovnsbakt havregrøt er en perfekt start på dagen nå som det går mot kaldere tider, og et fint alternativ når du er lei av den vanlige frokostgrøten. Ovnsbakt havregrøt kan varieres i det uendelige med det du liker best av frukt og nøtter. Men vi synes denne varianten med smak av blåbær og kokos er helt himmelsk!
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Sett en ildfast form på cirka 10 centimeter i diameter ovnen med 1 ss Soft Flora.
3. Mens Soft Flora smelter blander du alt det tørre.
4. Ta formen ut av ovnen og vend det tørre med smeltet Soft Flora.
5. Pisk egget med melk og vend inn most banan og hell forsiktig over det tørre i formen.
6. Vend inn blåbærene til de er jevnt fordelt i formen.
7. Bakes i ovnen i cirka 30 minutter til toppen er gyllen.
8. La den kjøle seg ned i fem minutter før servering. Ovnsbakt havregrøt kan spises som den er, eller med litt yoghurt og honning om du ønsker.
9. Spiser du ikke opp alt på en gang kan du fint spise den kald, eller varme den opp igjen senere.
Kommentarer