
Lyse speltknekkebrød
Enkel
			1 t 20 min
		Å lage knekkebrødene selv er en suveren måte å sørge for at knekkebrødene inneholder mye fiber og sunt fett. Dessverre er det ikke alltid at de minste i familien setter pris på grove knekkebrød med mye frø og nøtter. Disse lyse speltknekkebrødene inneholder ingen store «klumper», og har en konsistens og smak som hele familien kommer til å sette pris på. Oppskriften gir et stekebrett med knekkebrød, cirka 12 stykker, avhengig av hvor store du lager dem.
Ingredienser
1 porsjon
					
				
				1 dl gresskarkjerner
			
			
		
				2 dl sammalt speltmel
			
			
		
				2 dl havremel
			
			
		
				0.5 dl sesamfrø
			
			
		
				1 ts salt
			
			
		
				1 stk egg
			
			
		
				2.5 dl vann
			
			
		


Kommentarer