Dette steinalderbrødet inneholder hverken egg, mel eller gjær og røres enkelt sammen før steking. Yoghurten gir en frisk smak til brødet, som egner seg spesielt godt til ost, men også til frokost, matpakken eller en god salat. Én porsjon gir ett brød.

Kommentarer

  • Linn

    Kan brødet fryses?

    • Cecilie,

      Hei Linn! Ja, det kan fryses, enten hele brødet eller skåret i skiver. Lykke til! 🙂

  • Alan Elmer

    Supergodt brød. Medisin for magen.

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at brødet faller i smak, Alan! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med brødbaksten 🙂

  • Anne Marie

    Godt brød for meg som sliter med mel

    • Cecilie,

      Hei Anne Marie! Så hyggelig å høre at oppskriften og brødet faller i smak. Lykke til med baksten! 🙂

  • Pia

    Hvor mye olje ?

    • Anne Cathrine

      Oi, her ser det ut som det har falt ut noe av oppskriften: Det skal være 1 ss nøytral olje (Vita hjertego’ Optimal eller rapsolje for eksempel).

      Beklager feilen, det skal vi fikse opp i så fort som mulig. Takk for at du tok deg tid til å legge igjen kommentar 😊

      • Torunn

        Bare lurer – mulig å ha litt bakepulver i for å heve?

        • Cecilie,

          Hei Torunn! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å tilsette bakepulver hvis du ønsker det. Men brødet trenger ikke hevemidler for å bli vellykket. Lykke til! 😊