Sjokoladekrem til kake og muffins
Enkel
10 min
Her får du oppskriften på fyldig, myk og luftig sjokoladekrem, perfekt til sjokoladekake eller muffins.
Her får du oppskriften på fyldig, myk og luftig sjokoladekrem, perfekt til sjokoladekake eller muffins.
Synest sjokoladekremen blir for søt
Finnest det ikke andre ting enn melis å bruke?
Kan jo gå ned på mengden, men da blir det mindre krem
Hei Bente! Ja, du kan redusere mengden melis og øke mengden Melange noe, eller bruke en annen type glasur.Tips til andre glasurer finner du nederst i denne artikkelen: https://mills.no/melange/tips-perfekt-glasur/ Lykke til! 🙂
bestemor ble så gla for den gode kremen topp til bursdag
Hei Gunnar! Så hyggelig å høre at kremen falt i smak hos bestemor! God bakelyst! 🙂
Kan man bruke meierismør i stedet for melange?
Hei Linn! Vi foretrekker Melange i denne kremen, men det er ikke noe i veien for at du kan bruke meierismør. Lykke til! 🙂
Skal smøret smeltes først? #nybegynner
Hei Petter, vi er alle nybegynnere en gang 🙂 Melangen skal ikke smeltes først, men kan gjerne ligge i romtemperatur en stund først, så det er lett å røre sammen til en jevn og fin krem. Lykke til!
Hvordan lager jeg lys sjokolade krem med lys kokesjokolade?
Finner det ikke her.
Hei Sølvi! For en lysere sjokoladekrem kan du bare sløyfe kaffen og vispe kremen på høy hastighet i noen minutter. Lykke til 😊