Denne enkle sjokoladekaken uten egg er saftig og enkel å røre sammen. Perfekt å lage til store og små anledninger når du trenger et allergivennlig alternativ til den klassiske sjokoladekaken i langpanne.

Kommentarer

  • Karin Maria

    Jeg også sliter veldig med rå kake av denne oppskriften. Den har nå stått inne i 40+20 min. Må inn med den igjen da den enda er rå helt nederst i bunn. Ekstra tid kan skyldes at min langpanne er større de mål som er nevnt i oppskriften? Jeg bruker bare langpanne som følger med «vanlig» stekeovn.

    • sorsig

      Hei Karin Maria, steketid kan variere en del fra ovn til ovn, så trenger ikke være noe galt med måten du gjør det på. Håper resultatet ble bra til slutt 🙂

  • Gunnar

    Forstår ikke hvordan dere steker den? Sjekket den etter 45 min og da var den helt bløt inni men høy og fin. Den stod i komfyren i en og en halv time og enda var den litt rå.
    Oppskriften er fulgt til punkt og prikke både mål og steke temp. Ergelig

    • sorsig

      Hei Gunnar, dette var jo veldig rart. Om kaken stekes på 175 grader i ca 40 minutter, skal den ikke være rå inni. Kan du ha doblet oppskriften og dermed trengt mer steketid, f.eks.? Håper den ble god til slutt 🙂

  • Tone jakobsen

    Husk å sjekke kakestrøet, de inneholde ofte egg 😱 ellers er detteben veldig saftig og god kake. 🤩

    • sorsig

      Hei Tone, tusen takk for allergivennlig tips 🙂 Glad kaken falt i smak!

  • Malin

    Går det ann å bytte ut kefir med melk?

    • Cecilie

      Hei Malin. Nei, i denne kaken anbefaler vi ikke å erstatte syrnet melk/kefir med vanlig melk fordi det påvirker den gode smaken og konsistensen på kaken. God tirsdag videre til deg! 😊

  • Helene

    Kom borti to stjerner 😬 Var ikke meningen, men får ikke rettet opp! Nå står det bare at jeg allerede har stemt,så klarer ikke gi god anmeldelse…

    • Karina

      Hei Helene! Det går bra 😊 Vi håper kaken smaker. God påske til deg!

      • Helene

        Den var kjempegod! 👌👍

        • Molly

          God kake 🎂 den var saftig og ikke tørr

          • sorsig

            Takk for tilbakemeldinger! Veldig gøy å høre at kaken falt i smak 🙂