Tips til steking og baking

Et godt måltid behøver ikke være vanskelig. Alt som kreves er gode råvarer og riktig tilberedning. Her finner du en rekke gode tips - alt fra hvordan du lager den beste glasuren til sjokoladekaka eller muffinsene, til hvordan du steker en perfekt kyllingfilet.

Luftige bakeverk

Våre beste baketips

Uansett om du skal bake boller, sjokoladekake eller glutenfrie bakverk, så finnes det tips som gjør bakingen enklere og sikrer at du får et vellykket resultat. Her har vi samlet mange gode tips rundt gjærbakst, glasur og marengs fra blant annet Ina-Janine Johnsen fra bloggen Mat på Bordet, og baker Geir Brekke.

Se tipsene her
Marokkansk lammelår på trefjøl. Foto.

Våre beste steketips

Et godt måltid behøver ikke være vanskelig – alt som kreves er gode råvarer og riktig tilberedning. Her finner du blant annet tips til hvordan du steker biff, kylling og fisk, og hvordan du griller ulike kjøttstykker med et saftig resultat.

Se alle tipsene her
Stekt kyllingfilet med søtpotetpure og spinat

Middagstips

Hva skal vi ha til middag i dag? Spørsmålet kan til tider føles ut som en stor utfordring. Her finner du inspirasjon til hverdags- og festmiddager, og gode tips til blant annet tilberedning av grønnsaker og hvordan man beregner mengde mat til mange.

Se tipsene her

Andre gode tips