Nordmenns påleggsfavoritt italiensk salat finner du ikke i Italia. Navnet kommer av at fargene på ingrediensene kan minne om fargene i det italienske flagget. Har du lyst til å lage den hjemmelagde varianten har du en ypperlig sjanse her, vi byr nemlig på oss selv og deler vår egen oppskrift på italiensk salat. Hemmeligheten ligger i de gode råvarene: frisk norsk kål og knasende sprø gulrøtter.

Kommentarer

  • Berit

    Nydelig og enkel italiens salat. Smaker definitivt hjemmelaget👍

    • Cecilie,

      Godt å høre at du er fornøyd med oppskriften, Berit! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Inger- Johanne

    Gleder meg til frukosten, i mårgå, med deilig heimelaga salat 😊

    • Cecilie,

      Håper det smakte, Inger-Johanne! God sommer videre til deg! 🙂

  • Ami

    Lettvindt og godt🤗

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at den italienske salaten faller i smak, Ami! Kos deg med matlagingen 🙂

  • Lene

    Hvor lenge holder den? Kan den fryses?

    • Cecilie,

      Hei Lene! Salaten er holdbar i lukket boks i kjøleskap i en ukes tid, men frysing frarådes da både smak og konsistens endrer seg. Lykke til! 🙂

  • Veronica

    Veldig god påleggs salat 🙂 tilsatte litt rømme for å ikke få den så tung pga majonesen og det ble veldig godt. Godt med vårløk oppi også😊

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at salaten faller i smak, Veronica! Det høres deilig ut med rømme og vårløk i, det skal vi prøve en dag. Takk for tipset, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Nente

    Det er opplyst porsjoner, hva mengde er en porsjon?

    • Cecilie,

      Hei Nente! En porsjon tilsvarer ca 300 gram italiensk salat. Lykke til! 🙂

      • Gunn Trine Kolberg.

        Frisk og god salat 😊

        • Cecilie,

          Så koselig å høre at salaten faller i smak, Gunn Trine! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Torill

    Nesten som mor lagde den, bortsett fra at hun tok med erter, veldig godt!

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at oppskriften faller i smak, Torill! Erter høres veldig godt ut, lykke til med matlagingen! 😊

  • Vigdis

    Likte salaten godt, men syntes også det var litt mye majones, selv om kål og gulrøtter jevnet det ut mer enn jeg hadde trodd. Jeg valgte i tillegg å kutte opp picnicskinke å ha i, det falt i smak. Liker oftest ikke å blande salt og søtt, men her fungerte det godt med en «dasj» søtt. Mange plusspoeng for at den er så enkel å lage.

    • Cecilie,

      Hei Vigdis! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oppskriften! Det høres veldig godt ut med skinke i, takk for tipset, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Inger – Johanne

    Deilig salat 😊

    • Cecilie

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Inger-Johanne! Kos deg med salaten! 🙂

  • Ellen E E

    Kjempegod og enkel å lage 😀 Brukte noe mindre majones

    • Cecilie

      Godt å høre at denne falt i smak hos deg, Ellen! Kos deg med salaten! 🙂

  • Erik fra Danmark

    Er født i Aalesund, men har i lang tid boet i Danmark. Savner smagen af jeres italienske salat. Så håber at denne opskrift kommer tæt på den orginale. Jeg prøver den. Tak.

    • Cecilie

      Lykke til, Erik, håper den faller i smak! 🙂

  • Janne Ødegård

    Kjempe god 👍🏻👍🏻Veldig fornøyd

    • Cecilie

      Hei Janne! Så hyggelig å høre at salaten falt i smak, takk for tilbakemeldingen! 🙂

  • Eline Larsen

    Knallgod 👍🏽Men SÅ mye majones 😱?Tok mye mindre, likevel « fuktig og god !

    • Cecilie

      Hei Eline! Så hyggelig å høre at salaten falt i smak! Det er ingenting i veien for å bruke mindre majones enn det står i oppskriften. Lykke til med matlagingen, og god sommer videre til deg! 🙂