Lag av frisk eplemos, fløyelsmyk krem og knasende sprø kavring gjør tilslørte bondepiker til en klassiker som aldri ser ut til å gå av moten. Her får du luksusvarianten av den folkekjære desserten, laget med mascarponekrem, kanelstang og stjerneanis i eplemosen og deilig nøttestrø med brunt sukker.

Kommentarer

  • Marianne

    Kan denne lages dagen i forveien?

    • Cecilie,

      Hei Marianne! Ja, det kan du. Oppbevar eplemos, nøttestrø og mascarponekrem hver for seg i kjøleskapet, og monter lagene rett før servering – da holder nøttestrøet seg sprøtt og kremen luftig. Lykke til! 🙂

  • Torstein Høyvåg Olsen

    Dere har glemt sitronsaft i listen over ingredienser.

    • Cecilie,

      Hei Torstein! Tusen takk for at du har et våkent øye! Oppskriften er nå rettet. Lykke til med matlagingen 🙂