Engelsk påsketrifle
Trifle er en velkjent dessertkake fra Australia og England, også kjent som «mislykket kake». Den består som regel av biter av en formkake, krem og frukt. Vi har fylt vår påsketrifle med vaniljekake, pisket krem, vaniljekrem og frukt.
Ingredienser
Vaniljekake
Topping
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Vaniljekake
1. Varm opp ovnen til 180 grader.
2. Visp sammen egg og sukker i en bolle. Ha i Flytende Melange, hvetemel, bakepulver og vaniljesukker, og rør til du har en jevn og klumpfri røre.
3. Ha bakepapir i bunnen av en springform på 20 cm og pensle sidene godt med Flytende Melange. Hell kakerøren over i formen.
4. Stek kaken på midterste rille i ovnen i ca. 25 minutter og la den avkjøle på en rist.
Topping
1. Hell av saften på ananasen.
2. Skrell appelsinene og del dem opp i biter på ca. 2 cm.
3. Når kaken er avkjølt, kan du dele kaken i små biter på ca. 3 cm. Finn en egnet glassbolle og begynn å legge ingrediensene lagvis i bollen.
4. Start med et lag kake, deretter krem, vaniljekrem og frukt lagvis. Gjenta til bollen toppes og pynt med litt ekstra krem og frukt på toppen.
Kommentarer