Marinade til kylling
Enkel
10 min
Marinade med basilikum og soltørket tomat gir kyllingen en smak av Middelhavet.
Ingredienser
4 porsjon
Finhakkede soltørkede tomater
Hakket frisk basilikum
Litt pepper
Litt eplecidereddik
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer
Slik gjør du
1. Bland sammen flytende Melange, finhakkede, soltørkede tomater og rikelig med hakket, frisk basilikum. Bruk gjerne en foodprosessor til finhakkingen.
2. Smak til med sort, nykvernet pepper og gjerne litt eplecidereddik.
3. Rør det sammen og pensle marinaden over kylling, både før og etter grilling. La gjerne kyllingen ligge i marinade en tid før grillingen. Det gir det beste resultatet.
Tips!
Opplever du at det drypper marinade på grillen? Grill kyllingen på aluminiumfolie.
Kommentarer