Flytende Melange i vaffeljern

Flytende Melange til kaker og rører

Flytende Melange er et godt valg til oppskrifter hvor du trenger smeltet margarin/smør eller olje. Flytende Melange kan nemlig has rett i røren, og dermed slipper du å bruke tid på å smelte og avkjøle. Prøv Flytende Melange når du skal lage langpannekake, gulrotkake, vaffelrøre eller muffins.

Flytende Melange gir også mykere og saftigere kaker og muffins. Det er fordi den er flytende i romtemperatur. Om du bruker fast margarin eller smør, som er hardt i romtemperatur, blir også kakene litt fastere.

Tips!

1 dl = 6 ss flytende Melange
100 gram = 7 ss flytende Melange

Fast Melange til glasur, paibunner, kjeks og kaker

Fast Melange er et godt valg når det er viktig at deigen eller glasuren er lett å forme. Det gjelder for eksempel når du skal lage sjokoladeglasur, paibunn, pepperkaker eller cookies.

Finn din variant

Melange kommer i tre ulike varianter:

Tips!

Tips: Smør kakeformen med Melange før du har i bakepapiret, da holder det seg på plass. Melange kan også brukes når du trenger å smøre brødformer.