Eggs Benedict er en klassisk brunsjrett som aldri går av moten. Det er ikke så rart, her får du nemlig alt som er godt servert i en og samme rett; saftig og sprø toast, salt bacon og skinke, fyldig posjert egg og en kremet hollandaisesaus. Bytter du ut baconet med røkt laks, har du laget Eggs Royale og bytter du skinken med sautert spinat, har du laget Eggs Florentine. Mulighetene er mange!

Ingredienser

2 porsjon

Hollandaisesaus

2 stk eggeplommer
2 ss vann
1 ss sitronsaft
0.5 ts salt
1 klype pepper

Posjerte egg

1 liter vann
2 ss eddik
2 stk egg

Fyll

2 skiver bacon
4 skiver skinke
2 stk brødskiver

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer

Kommentarer