Fiskeboller i hvit saus er en av middagsklassikerene vi aldri blir lei. Selv når du lager den hvite sausen fra bunnen av er det en rask og enkel middag, og den milde smaken begeistrer både store og små. Velg selv om du vil krydre sausen med karripulver eller ikke, eller om du vil sette krydderet på bordet og la hver enkelt ta på selv. For et snev av hverdagsluksus, kan du tilsette pillede reker i sausen rett før servering.

Kommentarer

  • E

    Perfekt på alle måter! Ingen middagsrett slår denne (men dropper karri).

    • Cecilie,

      Så hyggelig at du setter pris på fiskeboller til middag, Eva Benedicte! Den smaker like godt uten karri, så bare å sløyfe det, ja. Lykke til med matlagingen 🙂

  • Sigmund mæland

    Helt i min ånd – gulrot kan godt raspes m syrlig smak. Ellers strålende slik dere anbefaler.

    • Cecilie,

      Hei Sigmund! Så hyggelig at oppskriften faller i smak. Fiskeboller i hvit saus er en av middagsklassikerene vi aldri blir lei! Lykke til! 😊